Trinxat de cabra i boques

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1cabra-6 boques-Dues ebes- Una carrota- Una mica de salsa de tomata-Una mica de maionesa-Unes gotes de conyac-Unes gotes de vinagre-Aigua-Julivert-Llorer-Sal-
  •  

2 racions

Utensilis

Una cassola,una picadora i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb aigua , vinagre , la ceba , la carota , el llorer i sal. Quant bulli afegim la cabra i les boques , i  deixem que bulli mitja hora tapada. Després traiem la cabra i les boques i deixem refredar. Un cop refredat hem de buidar tota la carn de la cabra i les boques i reservem la carn i el cap de la cabra. Piquem la ceba ben petita , i afegim maionesa , salsa de tomata i conyac. Afegim la carn dels mariscos i barregem be .Agafem el cap de la cabra i posem el preparat a dintre del cap de la cabra , que quedi ben rellenat i empolvorem amb julivert picat.
 

45min

Notes

Es molt bonica aquesta recepte fent servir el cap de la cabra per servir, però si ho volem es pot servir en plat o copa de servir un cocktail de gambes per exemple.Recomano un vi blanc d'agulla ben fresc per aquest plat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: