Trinxat de verdures amb botifarra negra
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ració de mongets bullits
- 1 ració de patata bullida
- 1 ració de bleda bullida
- 1 llesca de botifarra negra
- 1 raig de oli de oliva
- 1 pols de sal
- 2 cullerades soperes de vi ranci
1 racions
Elaboració
Primer de tot hem de tenir les verdures bullides i escorregudes
Posem una paella al foc amb un raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant en un bol i posem la patata i la bleda tallat a trossos i seguidament i barregem els mongets
Agafem la llesca de botifarra negra i la tallem a trossos petits
Un cop calent el oli tirem les verdures a la paella i les rossegem una mica
Ara afegim la botifarra i el vi ranci i salem al nostre gust
Donem unes voltes per evaporar el vi ranci i anem per feina.
30min
Etiquetes: Verdures Botifarra Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5302 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.