Crema de pastanaga
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dieta: vegetariana
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 gr. pastanagues
- 1 ceba
- 1 patata
- 125 gr. tomàquet triturat
- 750 ml. brou vegetal
- 3 cullerades oli d'oliva
- 1 cullerada julivert picat
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Pelar les pastanagues, rentar i tallar a rodanxes. Pelar la ceba i picar.
Escalfar l'oli d'oliva en una cassola, afegir la ceba i sofregir fins que estigui tendra. Abocar el tomàquet i el julivert picat. Tapar i coure a foc lent durant 10 minuts. Afegir les pastanagues, la patata tallada a daus i el brou. Salpebrar i continuar la cocció durant 15 minuts més.
Triturar amb la batedora fins a obtenir una crema ben lligada i emplatar.
45min
Notes
Suggeriment per a nens petits: afegir al puré la ració de peix que s'hagi de menjar, ben esmicolat. Li servirà com a plat únic i probablement es menjarà el peix millor així que sol.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2924 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.