Mandonguilles amb sípia
Categoria:
Carns
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 gr. de carn picada de vedella
- 250 gr. de carn picada de porc
- 1 llesca de cansalada viada fresca
- 1 ou
- 4 grans d'all
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
- Farina
- Julivert
- 1 ceba gran
- 300 gr. de tomàquet
- 500 gr. de sípia
- 50 cc. de vi blanc
- Aigua
Per la picada:
- 2 grans d'all
- 20 gr. d'ametlles torrades
- 1 carquinyoli
- 1 raig de vi ranci
4 racions
Elaboració
Picar la cansalada i barrejar amb la resta de carns picades. Afegir l'ou, l'all i el julivert ben picats i salpebrar. Barrejar tot molt bé. Fer les mandonguilles, enfarinar i fregir. Deixar uns moments damunt de paper de cuina per tal que desprenguin l'excés d'oli i reservar.
Netejar la sípia i tallar a tires. Picar la ceba ben menuda i deixar coure. Un cop cuita afegir el vi blanc, deixar reduir i tot seguit afegir la sípia. Deixar coure tot plegat uns 10 minuts i afegir el tomàquet ratllat. Un cop cuit afegir les mandonguilles, afegir també una mica d'aigua (han de quedar cobertes), tapar i deixar coure uns 20 minuts.
Afegir la picada, rectificar de sal i pebre i deixar coure uns 15 minuts més.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9392 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.