Crema de carbassó

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de Carbassó
  • 3 ó 4 Tranchetes
  • 1 patata gran
  • 1 ceba
  • Sal
  • 1 litre i quart d'aigua
  • Oli

4 racions

Utensilis

Un cassó gros,un turmix, un colador i una cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Pelem el carbassó i el fem a daus, després pelem la ceba i la tallem en juliana, també pelem la patata i la fem a daus.Posem el cassó al foc amb una mica d'oli i sofregim tota aquesta verdura que hem preparat.Salem al gust . Quan agafi color , afegim un litre d'aigua i reservem la resta per si durant la cocció la necessitem. Bullim fins que la verdura es posi tova, mes o menys uns deu a dotze minuts. Apartem del foc i afegim el formatge. Passem pel turmix i per un colador i deixem refredar. Estarà a punt de menjar.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: