Rap amb rovellons
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- 6 rodanxes de rap- 1 ceba grossa- 2 tomates petits madurs- 1dl mes o menys de fume't- Una mica de farina- 1/2 quilo de rovellons- 2 grans d'all- Una branca de julivert - 10 ametlles torrades- 1 llesca de pa fregit- Una mica d'oli- 200 grams de pèsols desgranats- Una mica de sal-
2 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa, una cullera de fusta , unes pinces de cuina i un morter per la picada.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb una mica d'oli i mentrestant s'escalfa , ratllem la polpa de les tomates i ratllem també la ceba, i posem a la paella a sofregir una mica . Mentrestant enfarinem el rap i després el posem a la cassola. Passats uns dos a tres minuts , afegim una mica de fume't , no tot, de manera que cobreixi el rap, a fi que es faci a poc a poc. A mitja cocció, afegim els bolets nets i a trossos, i afegim també els pèsols. Un cop que veiem el rap casi cuit del tot , afegim una picada feta amb : l'all, el julivert, la llesca de pa fregit i les ametlles torrades. Sacsegem la cassola i salem al nostre gust .
1h
Notes
Aquesta recepte tambè farà falta força pa per sucar , ja ho veureu.
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3391 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.