Truita d´alls tendres i ceba tendre

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2ous-1manat d'alls tendres-1ceba tendre-oli-sal-

1 racions

Utensilis

Una paella , un bol , una cullera de fusta i una esumadora.

Elaboració

Pelem i trossegem patit la ceba tendre i els alls tendres. Posem una paella al foc amb una mica d'oli. Mentre s'escalfa , agafem un bol i batem els ous. Tirem a la paella la ceba i els alls , i saltem una mica sense que es faci massa. Després amb una escumadora ho passem al bol dels ous batuts, i barregem una mica. Tirem el preparat a la paella i procedim a fer una truita

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: