Lasanya de verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Facil

Ingredients
- 4placas de caneló –un tros de carbassó -uns quants xampinyons-un tomàquet madur-un parell d'espàrrecs d'horta-Formatge ratllat-Llet-Mantega-Nou moscada-Pebre negre molt-Oli-Sal-
1 racions
Utensilis
Una olla, una escorredora,una pella , un bol i una cassoleta de terrissa per anar al forn.
Elaboració
Primer de tot , rentem i trossegem les verdures i xampinyons . Posem a caure el carbasso amb aigua i sal en una olla. A part bullim en una altra olla, els espàrrecs . En una paella sofregim els xampis salpebrats. Remullem les placas de lasanya i les escorrem. Fem una beixamel i la reservem . Posem en un recipient , las placas de lasanya i a sobre i posem una part de verdures i una part de beixamel. Repetim la mateixa operació un altra cop i acabem amb una placa de lasanya. Empolvorem formatge ratllat i posem al forn durant un quart d'hora.
1h
Notes
Jo ho faig amb plaques de caneló , per fer una lasanya individual, hi han com ja sabeu plaques per fer una lasanya mes grossa.
Etiquetes:
Italia Pasta
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3197 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.