Anxoves amb all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- Per 1 kl d'anxoves-Aigua-Sal-Pebre blanc en pols-3 grans d'all-Julivert fresc-1 tassa grossa plena d'oli fi-1 llimona-
Utensilis
Una olla, unaescorredora i una escumadera.
Elaboració
Les anxoves cal que siguin fresques. Un cop rentades i netes de cap i tripa, les courem en aigua,que les cobreixi, amb una mica de sal i pebre. Un cop cuites i escorregudes els treure'm l'espina i de cada una en farem dos filets. Picarem els grans d'all ,pelats, i julivert fresc picat,i ho escamparem per sobre les anxoves,que ruixarem també amb l'oli.
30min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1379 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.