Emparedats de sardina
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 o 20 sardines
- 8 cullerades de tomaquet fregit
- 4 talls de cansalada fumada
- 1 gra d'all
- Julivert picat
- Sal, farina
- Oli d'oliva
- 1 ou
4 racions
Elaboració
Demaneu a la peixateria que us netegin i us preparen les sardines obertes com
un ventall, sense espina ni cap. Talleu la cansalada a daus i salteu-la en una
paella antiadherent sense oli, quan estigui daurada, retireu-la i escorreu-la
a sobre d'un paper absorbent. Aprofiteu el greix de la paella per ofegar el gra
d'all, tallat en daus, amb el tomaquet fregit i el julivert picat. Afegiu-hi el
bacó, mescleu-ho bé i reserveu-ho. Estengueu una petita quantitat d'aquesta mescla
a sobre d'una sardina, tapeu-ho amb una altra sardina, enfarineu i retireu el que
sobri. Feu-ho amb totes les sardines. Després, bateu l'ou i arrebosseu-hi les
sardines.
Fregiu-les en oli calent fins que comencin a enrossir-se, retireu-les i escorreu-les
a sobre d'un paper absorbent
Notes
Es pot servir aquest plat amb unes fulles d'enciam o troçets de cebolli
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1106 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.