Llisal al Rom
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llisal de uns 2kg (aproxi)
- 2 o 3 patates
- 4 fulles de llorer
- 1 ceba
- 1 all
- 1 tomata
- Suc d'una llimona
- Pebre roig
- 1/4 l de rom
- 1/2 l d'aigua
- 1/4 l d'oli
- 8 grans de blat
- Sal
Elaboració
Se sofregeixen la tomata, l'all i la ceba. Tot seguit es posa el llisal
es daura i s'hi afegeix 1/2 l d'aigua, i el blat. A continuació es tira
el rom i s'afegeixen 4 talls de patata i el pebre roig. Es deixa coure i
quan la patata está cuita ja està fet
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1731 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.