Llisal al Rom

Ingredients

  • 1 llisal de uns 2kg (aproxi)
  • 2 o 3 patates
  • 4 fulles de llorer
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 1 tomata
  • Suc d'una llimona
  • Pebre roig
  • 1/4 l de rom
  • 1/2 l d'aigua
  • 1/4 l d'oli
  • 8 grans de blat
  • Sal

Elaboració

Se sofregeixen la tomata, l'all i la ceba. Tot seguit es posa el llisal
es daura i s'hi afegeix 1/2 l d'aigua, i el blat. A continuació es tira
el rom i s'afegeixen 4 talls de patata i el pebre roig. Es deixa coure i
quan la patata está cuita ja està fet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, pels que som profans en la materia, hem podria dir : que és un llisal?.
Gracies, i rebi una abraçada. Quim.
Fernanda Bausili diu:
Benvolgut seño QUIM,un llisal o una llisa com van dir al programa de tve 3, d'aquesta semana que sen diu divendres i el van retransmetre desde aqui Amposta es un peix d'aigua dolça i salada molt semblan al llobarro, encara que no tan fi, a pesar que es cuestio de gustos ,una abraçada
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, moltes gracies per l'aclariment, i rebi una abraçada. Quim.
Fernanda Bausili diu:
Bona nit Sr Quim fa alguns dies que veig que ha tret les seves receptes del bloc i he buscat al Forum si hi havia algun comentari al respecte pero no he trovat res , m'agradaria si no es molestia, em digues els motius, doncs es una llástima que ens privi de les seves receptes
salutaçións
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda,el fet d'haver retirat les meves receptes, hem sap greu, per tots els seguidors que tenia, peró el que no suporto, ´són les trampes que es fan en les puntuacions, tot per aconseguir un premi. Rebi una forta abraçada. Quim Lleonart.
Fernanda Bausili diu:
Sr Quim, grácies per contestar, és una llástima ja que si que et fa il-lusió que agradin les receptes que fem ,pero el que menys ens ha d'importar almenys a mi és la competició el millor és posar- per gaudir pèro sense esperar res a camvi
Salutaçións
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, vosté ho veu d'aquesta manera, i jo l'hi respecto el seu punt de vista, peró jo ho veig d'altre manera, i és per això que no penso penjar les meves receptes. Rebi una forta abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: