Anguila en suc

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg anguiles
  • 1 ceba
  • 2 tomáquets
  • Pesteta (bitxos)
  • 3/4 l aigua
  • Para la picada
  • All
  • Julivert
  • Safrá
  • Sal

Elaboració

Sofregir la ceba els tomáquets i bitxos, 5 minuts a foc lent després
es posa i'aigua el safrá i les anguiles, es deixa coure 20 minuts
s'afegeix la sal i la picada d'all i julivert


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: