Escopinyes saltades amb cigolet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes quantes escopinyes fresques- Unes branques de cigolet- Un pols de sal- Una fulla de llorer- Uns grans de pebre negre- Un gra d'all-Un raig d'oli d'oliva-

1 racions

Utensilis

Un cassó,una escorredora,un plat i un ganivet de cuina.

Elaboració

Primer de tot rentem i escorrem les escopinyes. Les posem en un cassó amb aigua, un pols de sal,una fulla de llorer, uns grans de pebre negre i un gra d'all. Les fem coure fins que s'obrin totes. En aquest moment les escorrem be i les anem traient de la clova i les reservem en un plat. Posem una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva i un calent i tirem el cigolet a trossets i donem unes voltes i afegim les escopinyes i donem unes voltes i emplatem.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: