Truita de patata, ceba i carbassó
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Ous
- 3 Patates mitjanes
- 2 Cebes mitjanes
- 1 Carbassó grandet
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Pelem les patates i les tallem a dauets petits. Les posem en una paella en oli abundant i ben calent i les deixem que es facin a foc lent.
També pelem i tallem les cebes a dauets petits i, en una altre paella, hi posem un raig d’oli d’oliva (no massa), tirem la ceba, la salem, tapem la paella perquè l'aigua que desprèn vagi incorporant-se a la cocció i la deixi cuita i tobeta i ho deixem també amb el foc baix. Anirem remenat fins que ens quedi cuita i apagarem el foc abans de que ens quedi daurada, caldrà vigilar que no se'ns cremi.
Una vegada fetes les cebes i les patates les apartem en un plat, si no tenim tantes paelles, i preparem el carbassó. Si tenim una altra paella lliure el preparem allà. El pelem i tallem a dauets també petits i el posem a la paella amb un raig d'oli i deixem que es faci a foc lent, que quedi tobet.
Una vegada fetes les tres coses, les patates, la ceba i el carbassó, batem els ous en un bol fondo i els salem. Ho barregem tot i ho deixem reposar per tal que quedi tot més melós, una mitja hora més o menys.
Finalment, en una paella neta i amb un raig d'oli d'oliva, deixem que aquesta s'escalfi a foc ben alt i hi afegim la barreja. Tot seguit baixem el foc i quan estigui ben cuit l'ou i li haguem donat un parell de voltes ja estarà llesta.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3516 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.