Carxofes fresques a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de carxofes
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre
  • Vinagre de vi negre

4 racions

Elaboració

Anem traient fulles de les carxofes fins arribar a la part tendra. Cada carxofa es talla en 4 trossos. A part tenim aigua que hem bullit amb sal i en l'aigua bullint tirem les carxofes i deixa de bullir. Quan torna a bullir les deixem uns 7 minuts i llestes. S'escorren i quan estan fredes, les posem en una safata. A cada tros hi tirem una mica d'oli d'oliva, sal, pebre negre i vinagre de vi negre.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: