Lluç a la biscaïna amb llagostins

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Pais Vasc
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 450 g de lluç fresc
  • 8 llagostins
  • 100 g de farina
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 l. de fumet de peix
  • 20 g d'all
  • 500 g de patates
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posar a foc lent una paella amb un raig d'oli. Afegir l'all trossejat i ofegar durant mig minut.
Afegir els llagostins deixant que es facin durant un parell de minuts, fins que el seu color es torni daurat.
Afegir el lluç a la paella. Empolvorar damunt una mica de farina.
Després de 2 o 3 minuts, incorporar un raj d’oli , vi blanc i el fumet de peix. Ofegar durant 4 o 5 minuts a foc lent.
Incorporar la patata pelada i tallada a rodanxes a la paella. Deixar a foc lent durant uns minuts.
Emplateu

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: