Trinxat de col i patata amb bolets saltejats i botifarra negra
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Col d'1 Kg aproximadament
- 5 Patates mitjanes
- 300 g de Bolets
- 1 Botifarra negra
- 4 Alls
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Per començar tallem la col a trossos, pelem i tallem le patates també a trossos.
Ho fem bullir tot al voltant d'una hora, que quedi ben tou.
Saltem els bolets i els reservem.
A la mateixa paella hi tirem un raig d'oli d'oliva i els alls picats, quan comencin a agafar color hi aboquem la col i le patates que haurem escorregut prèviament.
Ho anem aixafant tot i barrejant fins que quedi una pasta de col, patata i bolets amb els mínims trossos grans.
Com un mal puré amb entrebancs.
Ho rectifiquem de sal i pebre i ho servim : fent una base amb el trinxat amb un motlle i hi posem a sobre una rodanxe de botifarra negra.
El comensal ja ho barrejarà al seu gust.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3428 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.