Ous al plat
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- Pebre
- Sal
- 2 cullerades de sucre
- 2 talls de pernil salat
- 1 pot de tomàquet natural
2 racions
Elaboració
-Farem la salsa de tomàquet: a un pot de tomàquet natural hi posarem una mica de sal, pebre i dues cullerades de sucre perquè perdi l'acidesa.
-Després agafarem una safata (o cassoleta, ha de ser apta per anar al forn) individual per persona i posarem a la base salsa de tomàquet, un tall de pernil salat o cansalada i després tirarem el dos ous.
-Ho posarem el forn a 180º durant 15 minuts.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2033 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.