Pomes al forn
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 Pomes
- Mantega
- Rom
- Conyac
- Sucre
- Aigua
- Un sobre de nescafè
3 racions
Elaboració
Treiem el cor de les pomes i els hi fem una creu amb un ganivet perquè no explotin.
Omplim el forat del cor amb sucre.
Barregem el sobre de nescafé amb aigua i mullem amb aquesta barreja el sucre de dins les pomes.
Tirem un bon raig de rom i conyac per sobre les pomes.
Posem un trosset de mantega dins de cada cor i afegim una mica d'aigua al cul de la plata perquè faci almíbar.
Posem les pomes al forn a 200 graus uns 40-45 minuts.
Les pomes poden ser golden, gala... la varietat que vulgueu.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3109 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.