Lletons ( mollejas ) a la planxa
Categoria:
Carns
Recepta per grill
Típica de: Espanya → Catalunya i Castella
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 gr de lletons de vedella (si el carnisser ens les neteja millor)
- Oli d'oliva verge
- Sal
- All
- Julivert
- Pebre negre
2 racions
Elaboració
Dubto que a la carnisseria us els netegin, així que aquí van uns consells.
Es netegen deixant en remull en aigua tèbia, fins que deixin anar tota la sang, després les passem per aigua freda i els traiem els nervis .
Es trossegen petites i en una planxa o paella gran i gruixuda que posem al foc i pintem amb l'oli d'oliva verge, les anem posant ja salpebrades i els anem donant volta, fins que ens quedin ben daurades.
A continuació els posem per sobre, un refregit d'un all ben picat amb julivert, també picat.
Servir immediatament.
20min
Notes
Les millors de vedella o de xai de llet
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6825 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.