Cocopana

Ingredients

  • 42 ml de rom
  • 56 ml de suc de taronja
  • 56 ml de suc de papaia (o pinya)
  • El suc de mitja llimona
  • 1 culleradeta de llet de coco
  • 30 ml de vi negre
  • Gel picat

Elaboració

Poseu tots els ingredients(tret del vi) a la coctelera, afegiu-hi el
gel u agiteu-ho. Després, afegiu-hi el vi. Ompliu una copa fins la
mitat amb gel picat i llavors poseu-hi el coctel. Decoreu-ho per
sobre amb uns encenallas de coco fresc

20min

Notes

combina molt bé amb una tapa de blat de moro torrat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: