Costella de bou al forn
Categoria:
Carns
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una costella de bou
- Oli d'oliva
- Sal
- Alls
1 racions
Utensilis
Una plata de forn i un bon oli d'oliva.
Elaboració
Una manera ben fàcil de menjar una bona costella de bou és a la brasa, però com a alternativa a la brasa hi ha una altra cocció que surt molt bona la costella de bou. Posem la costella en una plata de forn i la salem, posem un raig d'oli d'oliva i uns alls sense pelar i una mica aixafats.
Escalfem el forn a 120 graus i posem la plata al forn i fem coure deu minuts per cada costat de la costella.
Un cop fet això, posem el forn a tope de temperatura i fem coure un minut per cada costat de la costella.
Traiem del forn i de seguida a gaudir de la costella de bou.
30min
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.