Potes de porc gratinades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 potes de porc tallades per la mitad
- 1 ceba
- 2 gots de vi blanc
- 8 boles de pebre negre
- Timo, maria lluisa (6 fulles)
- Pa ratllat
- Mantega
6 racions
Elaboració
Posarem tots els ingredients a la cassola ( menys el pa ratllat i la mantega)
Acabarem de cubrir amb aigua, posarem sal i deixarem bullir a foc moderat fins que estiguin cuites.
Una vegada cuites les pasarem per mantega i pa ratllat i les gratinarem al forn
2h
Notes
Es podem coure amb olla a pressio i aixi el temps es mes curt
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1138 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.