Lagostins frescos bullits
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 Llagostins frescos
- Llorer
- Pebre negre en gra
- Sal gruixuda
4 racions
Elaboració
-Posem un recipient amb aigua freda al foc, juntament amb unes fulles de llorer i uns grans de pebre negre. Quan arrenqui el bull, hi afegirem un grapat de sal gruixuda i tot seguit els llagostins.
El temps de cocció és de 2 minuts. En funció del marisc el temps de bullir és diferent.
-Després els posarem en una escorredora, el refredarem amb aigua freda i gel (això es fa per evitar que l’escalfor vagi coent el marisc i la carn perdi consistència.
-Ja es poden servir.
6min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.