Entrecot de bou a la planxa
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Un entrecot de bou d’uns 300 g
- Oli d’oliva verge
- Sal gruixuda
1 racions
Elaboració
-Col.locarem l'entrecot de bou sobre la planxa amb una mica d’oli i esperem que estigui ben calenta, aleshores hi posem l’entrecot.
-Deixem que la carn es faci un parell de minuts per una banda, li donem la volta, i deixem que es faci un altre parell de minuts per l'altre costat.
-En el moment de treure la carn de la planxa, hem de assaonar al gust, preferiblement amb sal gruixuda.
-Podem servir l'entrecot de bou a la planxa acompanyat de patates fregides o una altra guarnició ( opcional)
-Emplatem en una pissarra i el servim tallat.
5min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2046 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.