Carxofes de temporada bullides
Categoria:
Altres
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 Carxofes mitjanes de temporada ( hortalissa de novembre a abril )
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre
- Pebre negre mòlt
- Sal
1 racions
Elaboració
-Traiem, les primeres fulles de les carxofes, les menys tendres.
-Les tallem per la meitat però no del tot, començant per la cua i deixant uns 2 cm de la mateixa.
-Les posem a bullir amb una mica de sal, uns 10 minuts.
-Les emplatem, amb una mica de vinagre, pebre negre mòlt i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
-Ja es poden servir.
12min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8773 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.