Carxofes de temporada bullides

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Carxofes mitjanes de temporada ( hortalissa de novembre a abril )
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

1 racions

Elaboració

-Traiem, les primeres fulles de les carxofes, les menys tendres.
-Les tallem per la meitat però no del tot, començant per la cua i deixant uns 2 cm de la mateixa.
-Les posem a bullir amb una mica de sal, uns 10 minuts.
-Les emplatem, amb una mica de vinagre, pebre negre mòlt i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
-Ja es poden servir.

12min


Recepta de cuina de Carxofes de temporada bullides
Carxofes a la planta.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Carxofes de temporada bullides
En el plat per degustar-les
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8773 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: