Tall rodó de vedella amb shiitakes

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Tall rodó de vedella de més o menys 1Kg 200 g , comprat lligat amb un fil.
  • 1/2 kg de shiitakes ( bolet japonés )
  • 3 Cebes partides
  • 2 Pastanagues
  • 3 Tomàquets tallats a quarts
  • 1 Cabeça d’alls
  • 1 branca d’api
  • 1 copa de vi blanc
  • 1 Cullerada de farina
  • Llorer, farigola i pebre
  • 1 branca de canyella
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Llard
  • Aigua

Per fer la picada:

  • 1 grapat d’ametlles torrades

6 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

-Rostim amb el foc alt, el tall rodó, salpebrat per tots els costats, amb oli i llard. Uns 5 minuts.
-Afegim a la cassola els alls, les cebes, les pastanagues, l’api, el llorer, la canyella i la farigola. Deixem coure uns 15 minuts.
-També hi afegim, els tomàquets, ho deixem coure uns 10 minuts més. Hi posem el got de vi blanc i deixem reduir.
-Afegim la farina i ho barregem.
-Hi posem una mica d’aigua i ho deixem coure fins que el tall rodó sigui tou. Uns 40 minuts.
-Retirem la carn del foc i passem la salsa per un colador xinès.
-Fem la picada i l’afegim a la salsa juntament amb els bolets.
-Fem rodanxes del tall rodó i les posem en un cassola. Les cobrim amb la salsa i els bolets.
-Fem arrencar el bull i deixem coure uns 10 minuts més.
-Ja es pot servir.

1h 20min


Recepta de cuina de Tall rodó de vedella amb shiitakes
Shiitake bolet japonès.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Tall rodó de vedella amb shiitakes
El tall rodó de vedella mig cuit, que comencem a tallar.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Tall rodó de vedella amb shiitakes
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5007 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: