Tall rodó de vedella amb shiitakes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1Tall rodó de vedella de més o menys 1Kg 200 g , comprat lligat amb un fil.
- 1/2 kg de shiitakes ( bolet japonés )
- 3 Cebes partides
- 2 Pastanagues
- 3 Tomàquets tallats a quarts
- 1 Cabeça d’alls
- 1 branca d’api
- 1 copa de vi blanc
- 1 Cullerada de farina
- Llorer, farigola i pebre
- 1 branca de canyella
- Sal
- Oli d’oliva
- Llard
- Aigua
Per fer la picada:
- 1 grapat d’ametlles torrades
6 racions
Utensilis
Colador xinès.
Elaboració
-Rostim amb el foc alt, el tall rodó, salpebrat per tots els costats, amb oli i llard. Uns 5 minuts.
-Afegim a la cassola els alls, les cebes, les pastanagues, l’api, el llorer, la canyella i la farigola. Deixem coure uns 15 minuts.
-També hi afegim, els tomàquets, ho deixem coure uns 10 minuts més. Hi posem el got de vi blanc i deixem reduir.
-Afegim la farina i ho barregem.
-Hi posem una mica d’aigua i ho deixem coure fins que el tall rodó sigui tou. Uns 40 minuts.
-Retirem la carn del foc i passem la salsa per un colador xinès.
-Fem la picada i l’afegim a la salsa juntament amb els bolets.
-Fem rodanxes del tall rodó i les posem en un cassola. Les cobrim amb la salsa i els bolets.
-Fem arrencar el bull i deixem coure uns 10 minuts més.
-Ja es pot servir.
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.