Espaguetis a la carbonara amb ou
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de Espaguetis.
- 1 Ceba
- Bacó
- 80 ml de Vi blanc
- 2 l d'aigua
- 60 g de Formatge parmesà
- 2 Ous
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Utensilis
Colador
Elaboració
-Per començar posem a escalfar molta aigua en una olla, quan l'aigua comenci a bullir afegim els espaguetis i una mica de sal per coure'ls. Mentre els espaguetis es couen, seguirem preparant la resta de la recepta. El temps ve indicat en el paquet. Entre 8 i 10 minuts.
-A la vegada que estem coent la pasta, pelem i trossegem la ceba. Posem a escalfar una paella amb un rajolí d'oli d'oliva. Tirem la ceba per enrossir-la. Anem tallant el bacó a tires i l’afegim amb la ceba. Deixem a foc lent que el bacó i la ceba es vagin daurant poc a poc. Uns 15 minuts.
-A continuació hi tirem una copeta de vi blanc i augmentem la intensitat del foc perquè l'alcohol es redueixi. Apartem del foc la paella.
-Per altra banda barregem en un bol un parell de rovells d'ou, el formatge parmesà ratllat, i una mica de sal i pebre. Remenem per barrejar tots els ingredients.
-Quan la pasta estigui ben cuita, l'escorrem amb un colador i la tirem al bol amb la barreja d'ou i altres ingredients. Barregem i per últim afegim el contingut de la paella la ceba i bacó. Barregem una mica més .
-Ja es pot servir.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5833 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.