Calamarcets frescos a la planxa amb emulsió d'all i julivert

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 15 calamarcets frescos, que a la peixateria ens han netegat.
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 3 o 4 Grans d'all
  • Julivert.

1 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

Rentem els calamarcets amb una mica d’aigua ( a la peixateria ja en els han netegat i preparat ).
En un morter, piquem els grans d’all i julivert , hi posem una mica de sal i oli . Reservem l’emulsió d’all i julivert que ha de quedar ben triturada.
Untem una planxa amb oli, quan està calenta, hi posem els calamarcets i els deixem coure 5 minuts per costat. Al final i posem una mica de sal ( si posem la sal a l’inici, queden una mica durs ).
Els posem en un plat i per sobre l’emulsió d’all i julivert.
Ja es poden servir.

15min


Recepta de cuina de Calamarcets frescos a la planxa amb emulsió d'all i julivert
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: