Calamarcets frescos a la planxa amb emulsió d'all i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Uns 15 calamarcets frescos, que a la peixateria ens han netegat.
- Oli d’oliva
- Sal
- 3 o 4 Grans d'all
- Julivert.
1 racions
Utensilis
Morter
Elaboració
Rentem els calamarcets amb una mica d’aigua ( a la peixateria ja en els han netegat i preparat ).
En un morter, piquem els grans d’all i julivert , hi posem una mica de sal i oli . Reservem l’emulsió d’all i julivert que ha de quedar ben triturada.
Untem una planxa amb oli, quan està calenta, hi posem els calamarcets i els deixem coure 5 minuts per costat. Al final i posem una mica de sal ( si posem la sal a l’inici, queden una mica durs ).
Els posem en un plat i per sobre l’emulsió d’all i julivert.
Ja es poden servir.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2768 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.