Turbot al forn amb alls, bitxo i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Tall de turbot d’entre 150 i 200 g
- 1 Patata
- 1 Cabeça d’alls
- Bitxo
- Oli d’oliva
- Sal
1 racions
Utensilis
Escorredor.
Elaboració
Pelem la patata i la tallem a rodanxes.
Laminem els alls.
Confitem en una paella amb una mica d’oli, la meitat dels alls. Ho escorrem i reservem amb l’oli. Uns 3 minuts.
Salem el turbot i el fem a la planxa amb unes gotes de l'oli. Entre 5 i 10 minuts.
Posem, en una safata d’anar al forn les patates a rodanxes i sobre el turbot. Ho enfornem entre 15 i 20 minuts (el forn preescalfat a uns 180 graus).
Fregim la resta d’alls i el bitxo en oli i ho posem amb els alls confitats que haviem reservat.
Treiem la cassola del forn i en un plat posem: de base les patates, a sobre el turbot i ho regem amb els alls i bitxo.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3454 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.