Albergínia amb tomàquet i mozzarella
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Itàlia
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 albergínia
- Una mica de salsa de tomàquet
- 1 peça de mozzarella fresca
- 1 pols de sal
- Un raig d'oli d'oliva
- Una mica de farina
- Una mica de orenga picat
4 racions
Elaboració
Primer de tot tallem l'albergínia a rodelles i la posem en un bol i escampem sal per sobre, la deixarem reposar entre 30 i 40 minuts.
Un cop fet això la rentem be amb aigua corrent per treure la sal.
Desprès posem una paella al foc amb una mica d'oli i passem les rodelles d'albergínia per farina i les fregim.
Preparem una plata de forn una mica fonda i posem una mica d'oli al fons.
Seguidament i posem les rodelles d'albergínia.
A continuació i posem la mozzarella a daus escampada per sobre.
Tot seguit i escampem també una mica de salsa de tomàquet.
Per acabar salem una mica el conjunt i escampem orenga picat.
Escalfem el forn a 200 graus i posem la plata al forn durant 10 minuts.
Estarà llest per menjar.
1h
Etiquetes: Verdures Primers Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
17797 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.