Llobarro al forn amb allets, bitxo i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llom de llobarro d’uns 150 g
- 3 Grans d’all
- Bitxo
- 1 Patata mitjana
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
1 racions
Elaboració
-Rentem , palem i tallem la patata a rodanxes.
-Posem el forn a precalentar a 180 graus.
-En una safata d’anar al forn, hi posem com a base les patates a rodanxes amb una mica de sal i oli. Deixem coure 15 minuts.
-Laminem els alls.
-En una paella a foc roent, hi hincorporem el llom de llobarro pel cantó de la pell i el salpebrem. Deixem coure uns 5 minuts.
-El retirem del foc quan estigui daurat.
-El posem al forn sobre les patates , amb els alls laminats i el bitxo . L'acabem de coure durant 5 minuts a 180 graus.
-Ja podem servir el plat, de base les patates i sobre el llom de llobarro amb els alls laminats i el bitxo.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1629 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.