Carpaccio de peus de porc amb llagostins, amanida d’escarola i favetes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Carpaccio
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 4 Peus de porc oberts per la meitat.
- 16 Llagostins petits
- 1 Pot de favetes fregides amb oli d’oliva.
- 2 Cebes.
- 1 Porro.
- 2 Pastanagues.
- 1 Pebrot verd.
- 1 branca d’orenga, romani i una fulla de llorer.
- Escarola
- Per la vinagreta.
- 2 Tomàquets.
- Oli d’oliva
- Vinagre de módena.
- Sal.
4 racions
Elaboració
Primer posem a bullir els peus de porc amb aigua amb les verdures, la sal i les herbes.
Si ho fem a l’olla exprés trigarem uns 25 minuts.
Una vegada bullits els deixen refredar i els hi traiem els ossos.
Emboliquem cada peu amb paper film de plàstic, han de quedar com un tub. Tanquem les dues puntes amb un cordill o fil.
Seguidament tornem a embolicar cada paquet amb paper de plata i els posem a bullir durant uns 40 minuts amb aigua.
Deixem refredar, traiem el paper de plata i posem els peus amb el paper film a la nevera unes 4 hores.
Saltem el llagostins, un parell de minuts, en una paella. Traiem els caps i els palem. Els reservem.
Mentre fem la vinagreta barrejant els tomàquets, pelats i talladets a daus, amb l’oli de saltar els llagostins,
el suc dels caps, la sal i el vinagre.
Una vegada freds el peus, traiem el paper film i els tallem el més prim possible, com si fos un embotit.
En una safata de servir col.loquem les rodanxes de peu de porc, hi posem per sobre la vinagreta, i en el centre del plat, tres o quatre llagostins i una mica d’escarola, amb unes quantes favetes.
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.