Pop a la planxa amb parmentier de patata

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tentacle de pop cuit
  • Sal gruixuda
  • Oli d' oliva
  • Pebre vermell mòlt dolç
  • Julivert

Per el parmentier:

  • 1 Patata mitjana
  • 15 g de mantega
  • 30 g de nata
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

Del pop:

Fem uns tallets superficials al tentacle del pop (només perquè es faci millor) . Posem a la planxa, una mica d’oli i sal gruixuda. Quan està ben calenta, coem el pop, uns 2 minuts per cada banda.
Del parmentier
Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts, la pelem i la reservem. Posem la nata a bullir i la barregem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.

Per emplatar:

En una cassoleta, posem de fons el parmentier, a sobre el pop amb una mica de pebre vermell dolç i julivert molt ben picat.

35min


Recepta de cuina de Pop a la planxa  amb  parmentier de patata
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4018 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: