Pop a la planxa amb parmentier de patata
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un tentacle de pop cuit
- Sal gruixuda
- Oli d' oliva
- Pebre vermell mòlt dolç
- Julivert
Per el parmentier:
- 1 Patata mitjana
- 15 g de mantega
- 30 g de nata
- Sal i pebre
1 racions
Elaboració
Del pop:
Fem uns tallets superficials al tentacle del pop (només perquè es faci millor) . Posem a la planxa, una mica d’oli i sal gruixuda. Quan està ben calenta, coem el pop, uns 2 minuts per cada banda.
Del parmentier
Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts, la pelem i la reservem. Posem la nata a bullir i la barregem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.
Per emplatar:
En una cassoleta, posem de fons el parmentier, a sobre el pop amb una mica de pebre vermell dolç i julivert molt ben picat.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4018 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.