Vedella amb bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 g de Vedella de la part dita del conillet de la reina.
- 100 g de Rossinyols
- 100 g de Rovellons
- 100 g de Trompetes de la Mort
- 2 Tomàquets petits sencers
- 1 Ceba
- 5 Grans d’all amb pell
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negra mòlt
4 racions
Elaboració
-Agafem una cassola o paella gran i fonda , hi posem una mica d’oli. Quan està calent, la vedella tallada a daus una mica grossos, d’uns 3 cm , i la salpebrem una mica. Posem el foc alt i deixem coure uns 5 minuts, sense tapar la cassola.
-A continuació, hi afegim els tomàquets sencers, la ceba tallada a grills i els grans d’all sense pelar.Quan bull, posem el foc baix i tapem la cassola. Deixem coure uns 90 minuts. Anem remenant de tant en tant i mirem si és necessari posar-hi una mica d’aigua. Si ni hem de posar ha de ser calenta.
-Netegem els bolets amb el minim d’aigua possible.
-Agafem una paella, hi posem una mica d’oli. Saltegem els bolets amb la paella tapada i el foc mig-alt . Els bolets comencen a treure aigua, quan l’han treta tota, destapem la paella. Quan s’han begut l’aigua, hi posem una mica de sal i deixem coure un parell de minuts.
-Incorporem els bolets a la cassola i deixem coure tot junt , uns 10 minut.
-Ja tenim la vedella amb bolets feta.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.