Espatlla de xai al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Espatlla de xai d'uns 900 g
- Aigua
- Brandi
- 2 Fulles de llorer
- Romaní
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
-Salpebrem l’espatlla de xai i la posem en una safata que pugui anar al forn. Hi afegim un raig d’oli d’oliva i mig got d’aigua.
-Fiquem el forn a 160 ºC, i la safata amb l’espatlla. Anem donant la volta a l’espatlla cada 20 minuts.
-Quan porti una hora, la reguem amb un raig de brandi, també hi posem les fulles de llorer i el romaní.
-Seguim donant la volta cada 20 minuts i regant l’espatlla amb el seu propi suc. Si veiem que s’evapora tot el líquid de la safata, hem d’incorporar-hi una mica més d’aigua.
-Quan estigui torradeta per fora, estarà al punt per servir.
-Jo, no hi poso acompanyament.
2h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2287 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.