Espatlla de xai al forn

Ingredients

  • 1 Espatlla de xai d'uns 900 g
  • Aigua
  • Brandi
  • 2 Fulles de llorer
  • Romaní
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

-Salpebrem l’espatlla de xai i la posem en una safata que pugui anar al forn. Hi afegim un raig d’oli d’oliva i mig got d’aigua.
-Fiquem el forn a 160 ºC, i la safata amb l’espatlla. Anem donant la volta a l’espatlla cada 20 minuts.
-Quan porti una hora, la reguem amb un raig de brandi, també hi posem les fulles de llorer i el romaní.
-Seguim donant la volta cada 20 minuts i regant l’espatlla amb el seu propi suc. Si veiem que s’evapora tot el líquid de la safata, hem d’incorporar-hi una mica més d’aigua.
-Quan estigui torradeta per fora, estarà al punt per servir.
-Jo, no hi poso acompanyament.

2h


Recepta de cuina de Espatlla de xai al forn
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2287 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: