Corball de roca al forn amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Corball de roca d’uns 900 g, que a la peixateria ens netegen per fer al forn.
- 1 Ceba mitjana
- 3 o4 patates
- Sal
- Oli d’oliva
- Julivert
2 racions
Elaboració
Tallem les patates a rodanxes primes (no molt fines) i la ceba, ben fina.
En una paella amb l'oli calent, hi fregim les patates i la ceba. Quan quasi està, hi posem una mica de julivert ben picat.
A continuació, ho col.loquem al fons de la plata d'anar al forn amb el corball al damunt.
Es cou al forn a 180ºC, durant 25-30 minuts.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5965 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.