Corball de roca al forn amb patates

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Corball de roca d’uns 900 g, que a la peixateria ens netegen per fer al forn.
  • 1 Ceba mitjana
  • 3 o4 patates
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Tallem les patates a rodanxes primes (no molt fines) i la ceba, ben fina.
En una paella amb l'oli calent, hi fregim les patates i la ceba. Quan quasi està, hi posem una mica de julivert ben picat.
A continuació, ho col.loquem al fons de la plata d'anar al forn amb el corball al damunt.
Es cou al forn a 180ºC, durant 25-30 minuts.

45min


Recepta de cuina de Corball de roca al forn amb patates
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: