Magret d'ànec amb escalivada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Magrets d’ànec d’uns 350 g cadascun.
  • 2 Paquets d’escalivada casolana envasada al buit
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 200 º C. Traiem els magrets de la nevera i els deixem, amb la pell cap amunt, en una safata de forn.
Amb un ganivet ben esmolat, fem incisions sobre la pell. Salpebrem per les dues cares amb sal fina i pebre mòlt, més generosament sobre la cara que té pell.
Untem la carn, però no la pell, amb oli i un pinzell. La posem a la safata, amb la pell cap amunt.
Quan el forn està calent, introduïm la safata amb el magret.
Deixem coure 5 minuts. Donem la volta al magret, amb una pinça gran. Deixem coure, amb la carn cap amunt, 5 minuts una altra vegada. Tornem a repetir l'operació per capgirar una última vegada. Ha de quedar una mica cru per dins. Finalment, el tallem a trossos per servir-lo
En una paella amb una mica d’oli, escalfem l’escalivada.
En un plat, posem els trossos de magret d’ànec acompanyats amb escalivada.
Ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Magret d'ànec amb escalivada
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: