Cigrons amb panxeta de porc i vi ranci
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de cigrons comprats cuits i que ens donin una mica de suc de la cocció.
- 150 g de panxeta de porc
- 1 Gotet de vi ranci
- Oli d’oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
En una paella amb una mica d’oli, hi posem la panxeta de porc, previament tallada a trossos, la salem una mica i la saltem uns 5 minuts.
En una cassola, hi tirem els cigrons cuits amb una mica del seu suc de cocció, la panxeta, el gotet de vi ranci i un raig d’oli. Deixem coure, anant remenant. Deixem que el vi s’evapori i que faci xup-xup uns 3 minuts màxim.
Ja es pot servir el plat.
12min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1619 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.