Cigrons amb panxeta de porc i vi ranci

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de cigrons comprats cuits i que ens donin una mica de suc de la cocció.
  • 150 g de panxeta de porc
  • 1 Gotet de vi ranci
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, hi posem la panxeta de porc, previament tallada a trossos, la salem una mica i la saltem uns 5 minuts.
En una cassola, hi tirem els cigrons cuits amb una mica del seu suc de cocció, la panxeta, el gotet de vi ranci i un raig d’oli. Deixem coure, anant remenant. Deixem que el vi s’evapori i que faci xup-xup uns 3 minuts màxim.
Ja es pot servir el plat.

12min


Recepta de cuina de Cigrons amb panxeta de porc i vi ranci
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: