Sopa de rossinyols
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes grosses
- 1 quilo de rossinyols
- 1 litre de brou d'au amb vegetals
- 1 cullera sopera de farina
- 2 llesques de pa del dia abans
- Sal
- 12 ametlles torrades
- 1 gra d'all
- Julivert
- Mantega
4 racions
Elaboració
Posem una cassola al foc amb la mantega a fondre.
Quan sigui fosa i posem la ceba a rodelles molt fines i ofeguem.
Quan comenci a daurar la ceba, i afegim els bolets, donem unes voltes i afegim la cullera de farina.
Un cop que els bolets hagin absorbit quasi tota l'aigua, afegim el brou i el pa tallat a trossos.
Bullim durant una hora.
Uns minuts abans de servir la sopa, afegim les ametlles picades,el gra d'all picat i el julivert picat, tot diluït amb una mica de brou.
Donem una mica més de cocció durant deu minuts i retirem del foc.
1h 30min
Etiquetes: Bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5900 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.