Magret d'ànec a la mel amb puré de castanyes
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Magret d’ànec
- 2 Cullerades de mel
- 1 Cullerada ben plena de Brovil (extracte de carn)
- 2 Cullerades de crema fraîche
- 60 gr. de mantega
- 100 gr. de puré de castanyes
- 400 gr. de patates
- Sal
- Pebre
- Mango (opcional)
- Flocs de castanyes deshidratades (opcional)
2 racions
Elaboració
Fem bullir les patates pelades i tallades a bocins en un cassó amb aigua i sal fins que estiguin cuites.
Les escorrem i passem per un passa- pures o les aixafem amb una forquilla. Hi barregem la mantega.
Barregem el puré de castanyes amb la crema freîche i hi ho afegim a les patates amb mantega. Ho remenem tot molt bé .
Fem talls romboïdals, cada tres cm aprox., a la part de la pell del magret , fins arribar a la carn.
Salpebrem la peça al nostre gust.
En una paella al foc, i sense gens d’oli, comencem per coure el magret per la part de la pell uns 7 -8 minuts.
Retirem de tant en tant l’oli que es va fent. Coem el magret, uns 4-5 minuts per l’altre cantó, més estona si un agrada més feta.
Reservem LA CARN uns 30 minuts com a mínim, abans de tallar-la
En una cassola, hi posem 200 ml d’aigua, l'extracte de carn i la mel.
Ho reduïm fins que quedi una salsa que comenci a napar la cullera. Si volem la podem tallar amb una mica de l'oli de coure el magret.
La reservem.
Fem petits quadrats amb un tall de mango
Per emplatar, al plat hi posem una base del puré de patates-castanyes, a sobre un parell de talls del magret , i hi aboquem per sobre dues o tres cullerades de la salsa i uns petits quadrats de mango.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2388 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.