Llobarro al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Llobarro d’uns 350g que a la peixateria ens netegen i fan dos filets
- 1 Patata mitjana
- 1 Ceba mitjana
- 1 Tomàquet més aviat petit
- 2 Dents d’all
- 1/2 Gotet de vi blanc
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
1 racions
Elaboració
Pelem la patata i la tallem a rodanxes fines i de cada rodanxa en fem quatre parts. Fem el mateix amb la ceba. Ho posem en una paella amb una mica d’oli i els alls aixafats. Deixem coure, entre 15 i 20 minuts i ho reservem.
En una safata de forn, fem un llit amb la patata i la ceba, ho salpebrem una mica. Hi posem els dos filets de llobarro amb una mica de sal i amb la pell cap amunt.
Tallem el tomàquet en quatre parts i el posem a la safata. Hi afagim el vi blanc i un rajolí d'oli.
Posem la safata al forn (preescalfat a 250ºC) durant uns 8-10 minuts.
Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1839 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.