Llobarro al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llobarro d’uns 350g que a la peixateria ens netegen i fan dos filets
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Ceba mitjana
  • 1 Tomàquet més aviat petit
  • 2 Dents d’all
  • 1/2 Gotet de vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

1 racions

Elaboració

Pelem la patata i la tallem a rodanxes fines i de cada rodanxa en fem quatre parts. Fem el mateix amb la ceba. Ho posem en una paella amb una mica d’oli i els alls aixafats. Deixem coure, entre 15 i 20 minuts i ho reservem.
En una safata de forn, fem un llit amb la patata i la ceba, ho salpebrem una mica. Hi posem els dos filets de llobarro amb una mica de sal i amb la pell cap amunt.
Tallem el tomàquet en quatre parts i el posem a la safata. Hi afagim el vi blanc i un rajolí d'oli.
Posem la safata al forn (preescalfat a 250ºC) durant uns 8-10 minuts.
Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Llobarro al forn
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1839 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: