Lasanya de carn i verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1/2 Carbassó
- 1/2 Albergínia
- 1 Pastanaga petita
- 1 Ceba petita
- 150 gr de carn picada barrejada (porc i vedella)
- 50 dl de crema de llet
- Formatge ratllat
- 1 Mica de mantega
- Un polsim d'orenga
- 3 Làmines de pasta de lassanya precuinades
- Tomàquet fregit
- Oli d’oliva
- Sal
1 racions
Elaboració
Escalfem el forn a 180-200º
Piquem les verdures i les fem coure en una paella amb una mica d’oli i sal . Primer posem la pastanaga i l'albergínia. Després la ceba i el carbassó. Són uns 15 minuts.
Mentre, en un altra paella coem la carn fins que estigui feta.
També, coem les làmines de lassanya. Previament , com estan precuinades, les posem uns 10 minutets en aigua calenta, vigilant que no s'enganxin entre elles.
Un cop les verdures estiguin cuites, hi barregem la carn, una mica de tomàquet fregit i hi tirem un polsim d'orenga.
Passem a muntar la lassanya. En una font per anar al forn hi posem a la base una mica de tomàquet fregit o oli perquè no s'enganxi, una capa de pasta, una capa de la barreja de carn i verdures, una capa de pasta, una capa de carn i verdures i la última capa de pasta.
En un cassó, hi posem una mica de mantega a foc lent perquè es desfaci, quan estigui desfeta, hi posem la crema de llet i una mica de formantge perquè agafi consistència. Quan el formatge estigui una mica fos, tirem la salsa per damunt de la lasanya.
Fornegem durant 10 o 15 minuts per dalt i per baix, fins que estigui dauradeta.
Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5193 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.