Steak tartar fet sobre gel picat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Filet de vedella picat una vegada (no massa fi)
  • Brandi
  • Salsa Perris
  • Oli d’oliva verge
  • Tabasco
  • Mostassa de Dijon
  • Sal tipus Maldon
  • Pebre negre mòlt
  • 2 Ous sense la clara
  • Mitja llimona
  • Julivert fresc
  • Tàperes
  • Ceba
  • Cogombres petits en vinagre
  • Anxoves
  • Torradetes
  • Gel picat

3 racions

Elaboració

Piquem molt bé amb un ganivet i ho anem reservant, a part: les tàperes, la ceba, el julivert, les anxoves i els cogombres petits en vinagre.
Piquem molt bé amb un gavinet més gran, la carn i la reservem.
Agafem un bol de vidre , hi posem gel ben picat.
Agafem un altre bol i el posem sobre del que porta el gel picat. Anem posant i remenant bé tots els ingredients que hem picat i les diferents salses , el brandi i una mica d’oli , també una cullerada de mostassa i la sal. Tot ben remenat. A continuació, hi posem el rovell d’ou i seguim remenant.
Finalment, hi posem la carn , continuem remenant i provem si està al nostre gust de sal i de picant. És important, a l’inici no posar-hi massa ingredients picants ni sal, en cas contrari, seria molt complicat rectificar-ho. Hi tirem un raig de suc de llimona. Fem l’última remenada.
Ja es por emplatar acompanyat d’unes torradetes.

40min


Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat
Steak tartar apunt per emplatar.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat
Steak tartar a mig fer.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Steak tartar fet sobre gel picat
Steak tartar en procés d'elaboració.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Beppa Casas diu:
Jo només hi posaria un rovell. Eco, però...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: