Carxofes fregides
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 Carxofes
- Farina especial per arrebossar
- Aigua
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i tallem cada carxofa, en quatre parts, deixant un trosset de cua. Les reservem.
Amb la farina i una mica d’aigua fem una massa per arrebossar les carxofes.
Arrebossem amb aquesta massa , els talls de carxofa, previament salpebrats, i els anem posant en una safata.
Agafem una paella gran, hi posem oli, quan está ben calent , hi anem posant el talls de carxofa, enfarinats i salpebrats. Anem donant voltes i deixem fregir de manera uniforme, durant uns 10 minuts. Les anem traien i posem sobre paper absorvent perquè no quedin olioses.
Ja es pot servir el plat (2 carxofes, 8 talls per pesona).
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9857 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.