Galtes de porc al forn amb patates
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Galtes de porc que a la carnisseria ens preparen per fer al forn
- 3 Patates mitjanes
- 4 Dents d’all
- 1 Gotet petit de brandi
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
3 racions
Elaboració
Posem en una safata per al forn les patates sense pelar i tallades a daus .
Fem uns talls en forma de creu a les galtes de porc per facilitar-ne la cocció i les posem a la safata per al forn. Després, hi afegim els dents d’all sense pelar i reguem les galtes amb un raig d'oli i les salpebrem. Deixem coure les galtes al forn a 200 graus durant 30 minuts. A continuació, fem una reducció amb el brandi. Quan ja hagi reduït , ho incorporem a les galtes i ho deixem coure 10 minuts més al forn. Per acabar, emplatem les galtes acompanyades amb els alls i les patates.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12288 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.