Amanida de favetes amb menta i llonganissa culana
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 / 200 g de Favetes molt petites, pelades i fresques.
- 8 o 10 Talls fins de llonganissa culana (elaborada exclusivament amb carn de pernil, tripa cular natural, el millor pebre en gra i una curació mínima de 6 mesos)
- Brots molt tendres de menta
- 1 Bossa d’escarola tendra
- Daus petits de pernil ibèric de gla
- 1 Pot de bolets de conserva casolana
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
En una paella calenta sense oli, saltem els daus de pernil. Els reservem. Netegem l’escarola i la tallem petita . Rentem els brots de menta. En un bol, hi posem l’escarola, les favetes , els brots de menta i els daus de pernil. Ho salem una mica, ho remenem tot molt bé i hi tirem un rajolí d’oli d’oliva.
En un plat, hi posem un motlle rodó i l’omplim amb la barreja anterior. Sobre hi posem els talls fins de llonganissa culana i uns quants bolets , que hem saltat en una paella en l’últim moment. Desmotllem amb cura i ja podem servir el plat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3490 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.