Cargols de mar bullits a la vinagreta
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Uns 24 cargols de mar (no del tipus punxencs)
- Sal
- Fulla de llorer
- Grans de pebre negre
Per a la salsa vinagreta:
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre mòlt
- Mostassa
- Vinagre
2 racions
Elaboració
Posem una olla grossa amb aigua a bullir. Quan arranqui el bull, i tirem un bon grapat de sal, una fulla de llorer i uns grans de pebre negre. A continuació, hi posem els cargols que hauran de quedar coberts d'aigua. Deixem bullir 15 minuts, passat aquest temps els colem.
Per fer la vinagreta posem en un túrmix, oli, sal, pebre negre mòlt, un rajoli de vinagre i una cullerada de mostassa.
Un cop temperats els podem servir amb la vinagreta a part.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.