Rap amb muselina d'all i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 8 Talls de rap
- 2 Patates mitjanes
- Oli d’oliva
- Sal
Per la muselina d’all:
- Un got ple d'oli de girasol
- Mig got de llet
- 2 Dents d'all
- Sal i una mica de pebre negre mòlt (opcional)
4 racions
Elaboració
Del rap:
Fem coure el rap a la planxa, amb una mica de sal i la planxa untada amb oli d’oliva. Quan estigui fet el posem en una safata i a la planxa del forn.
De la muselina d’all:
Tirem a la batedora :un got ple d'oli de girasol, mig got de llet , 2 dents d'all , sal i una mica de pebre negre mòlt (opcional). Ho triturem tot fins aconseguir una salsa espesseta.
La tirem a sobre del rap i ho posem al forn a gratinar uns minuts fins que sigui dauradeta.
Acompanyem amb unes patates que haurem fet confitades amb oli d'oliva : posem les patates , pelades i netes , tallades a rodanxes en una paella amb oli que vagin i que bullin amb l'oli , mai que es fregeixin. A foc lent i que es vagin coent.
Per emplatar:
En un plat, hi posem les patates de base, a sobre el rap i sobre la muselina d’all.
25min
Etiquetes: Bona pinta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8411 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.