Galta de poltre desossada a la cassola
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Galtes de poltre desossades i netes (ens ho fa el carnisser)
- 1 Ceba
- 1 Patata mitjana
- 1 Porro
- 1 Pastanaga
- 2 Dents d’all
- 1 Fulla de llorer
- 1 litre de brou de carn
- Oli d'oliva, sal i pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
Salpebrem les galtes de poltre, en una cassola amb oli d’oliva i les rossegem en una cassola amb una mica d’oli d'oliva i les rossegem uns 10 minuts, fins que quedin daurades.
Piquem ben petit, la ceba, el porro, la pastanaga i els alls. Ho posem a sofregir amb oli d'oliva amb una fulla de llorer.
Quan les verdures estiguin ofegades, hi afegim les galtes de poltre i ho deixem coure uns 3 minuts. Hi afegim el brou de carn, que cobreixi les galtes . Deixem coure a foc mig fins que les galtes siguin ben cuites i meloses ,unes 3 hores. Si es redueix molt el líquid hi podem afegir aigua o brou. Quan ja estiguin cuites, passem la salsa per la batedora i pel colador xinès.
Per acompanyar la galta podem posar-hi una mica de patata bullida o qualsevol altre cosa (saltejat de verdures, espàrrecs verds,…). Ja es pot servir el plat.
3h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1669 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.